Departments

Kapitalförvaltning

Connect

Kapitalförvaltning i världsklass

 

AP3 förvaltar ca 390 miljarder kronor i en globalt diversifierad portfölj bestående av aktier, räntor, krediter, valuta och alternativa investeringar så som onoterade aktier, fastigheter, skog och infrastruktur.

För AP3 är det viktigt att skapa ett långsiktigt värde både vid val av investeringar och i förvaltning av bolagen i vår portfölj.

Vi har ett omfattande hållbarhetsansvar som är väl integrerat i vår investeringsverksamhet. Vårt hållbarhetsansvar omfattar såväl aktiv ägarstyrning som ett ansvarsfullt förhållningssätt och påverkansarbete kring både miljöfrågor och sociala frågor.

Kapitalförvaltningen leds av AP3s Chief Investment Officer och består av fyra ansvarsområden; 

  • Aktie grupp
  • Ränte- & Valuta grupp  
  • Alternativa investeringar 
  • CIO office


Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Varje medarbetare viktig för uppdraget

 

Det som genomsyrar alla anställdas arbete på fonden är kopplingen till en global, diversifierad och professionell förvaltning. AP3 är en kunskapsintensiv organisation där varje medarbetare får en bred och ansvarsfull roll och där varje medarbetares samlade erfarenhet och kunskaper är viktig för fondens resultat.

AP3 ställer höga krav som arbetsgivare och arbetar samtidigt för att främja en bra balans mellan arbete och fritid. Vi arbetar för en god företagskultur och en arbetsmiljö där medarbetare kan utvecklas, bli väl bemötta och trivas.

Stockholm

Vasagatan 16
111 20 Stockholm Vägbeskrivning 08 - 555 171 00 Se sida

Jobbar du redan på AP3?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@ap3.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor